mandag 26. april 2010

Frokost

Hjemmelagede knekkebrød med brunost.

Denne gangen hadde jeg gresskarfrø i
knekkebrødene - mmm, godt!
Jeg vil ikke ha mer salt på enn det som er i oppskrifta,
men fikk tips om å strø Maldonsalt over
før steking og det er sikkert godt...
Link til oppskrift her!

2 kommentarer:

  1. De er så utrolig gode de knekkebrødene, men har ikke prøvd med gresskarkjerner, det må jeg sannelig prøve.
    Ha en fin, fin mandag.
    Klæmma

    SvarSlett
  2. hopp over knekkebrøan! tænk æ mesta dæ fra lista mi da æ laga ny blogg.. og dækan kor æ har tænk.. søkte alt jeg kunne komme på av navn.. husket ikke bloggnavnet;( men no faint æ dæ hos Liven :)))

    æ kommer snart tellbake !! klem fra mæ (de smukkeste ting)

    SvarSlett