søndag 20. februar 2011

Påskestemning...


Det er nesten ikke til å tro at vi bare skriver 20. Februar. Det drypper fra taket, temperaturmåleren viser bare et par kuldegrader på tross av klarvær og det går ras oppe i fjellsida... Det er lenge til våren er her, men i dag har vi fått et lite hint av den:)

6 kommentarer:

Made by KKann sa...

Deilig med vårfornemelse - her er det ikke vår akkurat..minus 24 grader i dag tidlig..brrr...men deilig sol og flott vintervær - deilig det også!!!

Ha en strålende søndag!!

KlemKKann

White cotton grass sa...

Vi hade också takdropp mitt på dagen idag. Då längtar men ännu mer efter vårvintern!!

kram

Fjordheim sa...

Herlig med slike dager. En får bare nyte dei ja. Her har det vært kaldt i dag. Men ikke så værst i solveggen. Men jeg har jobbet, så jeg har nytt sola innenfra.
Har satt opp pølser og pinnebrødsteking en dag i vinterferien. Da blir det bålbrenning på gardsplassen her. O,trent den eneste måten å få disse ungdommene her i huset ut når det er vinterferie.
Ønsker deg ei riktig god uke :)

Anonym sa...

Ja, det er så hærlig. Det har vært skikkelig påskevær her nord i dag.
Så skjønn han er han luringen under her, hærlig bilde.
Klæm fra me.

Min stil sa...

Åh, så hærlig. Amalie var på skitur sammen med besteforeldrene i dag, og jeg forsto det slikt at været hadde vært helt topp og turen ennå bedre.
Kos dere masse. Gleder meg til å komme hjem. Forhåpentligvis er veiene høvelig bare, eller i alle fall skrapet så man kan trille tur. Gleder meg.
:) Susanne

Cathrin sa...

Å du som ikke trudde at æ sku klare å finne vårtæng om 8 daga, e jo flust av dæm nu jo....måtte d bare fortsætte! Har vært en superdeili dag ja! :o)