tirsdag 30. september 2008

Maling, maling og maling...

Jeg fortsetter å forandre små-ting hjemme, litt lei av maling til tider, men da tar jeg bare en pause på et par dager og så kommer motivasjonen igjen:)
Cæsar sjekker ut lampa
Nå venter en omgang med vinduskniven - orket IKKE maskere glassene
Et gammelt brunt bord har fått et lag oljemaling - dette tror jeg blir fint etterhvert. Jeg griser litt mens jeg holder på:) Skulle kanskje "bloggifisert" litt rundt tingene, men slik ser arbeidsrommet mitt ut, sånn er det bare:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på deg. Så plutselig at du hadde blogg. Nå kan jeg kose meg og se på hva du styrer med. Du er jo kjempeflink :o)Gleder meg til jeg kommer hjem og får treffe dere alle. Her nede går alt bare bra. Vi koser oss masse. Klem fra Sonja

hvitstil.com/Christine sa...

Heia
Stakkar lillegutten! God bedring til han. Jeg har allerede tenkt på den boken og gutta dine! Hvilken størrelse bruker de nå? Kan du måle hodet dæmmes? Klem til deg med strikketøy og godis! Du skal kanskje se Luksusfella???

hvitstil.com/Christine sa...

Jeg hørte at Marte var fan!Snakka med m i dag. Send meg hodemål en dag det passer du. Stor klem

Guro sa...

Klart du kan linke te mæ, bare koselig, - artig at du fant bloggen min. Æ bidrar gjerne med råd te vottan, dem va kjempeartige å lage. Æ lagde mange, e snart i gang med runde to; julegava!
Ellers dele æ interessen førr menneska med dæ, e nemlig engasjert rådgiver/sosiallærer på en ungdomsskole, elske utfordringe i den sammenhengen og e veldig fascinert av menneska.