torsdag 11. september 2008

Phu, et hjertesukk..

Det har vært utrolig hektisk de siste dagene og på toppen av det hele har husbonden bedrevet oppdatering av dataen... Det innebærer at tilgangen min til den stasjonære pc'en har vært minimal.
Bilder fra besøk på bondegård, skogstur med krøkebærplukking og ikke minst, forandring av en gammel kommode blir ikke lagt inn før pc'en er tipp-topp igjen.
Ellers er jeg kommet inn på videreutdanning i psykisk helsearbeid i Harstad og starter førstkommende mandag. Det blir min tredje videreutdanning og jeg gleder meg noe helt vannvittig. Mulig jeg er uvanlig kunnskapshungrig, men det føles tilfredsstillende å øke kompetansen og få faglig påfyll. I primær-jobben min sitter jeg alene med et, til tider, meget stort ansvar så kompetansen må hele tiden utvikles. Heldigvis har lillesøster, Maria, tatt denne utdanningen nettopp så jeg kan nok låne bøker og få gode råd hos min elskede søster!
Til min kjære kusine Christine; jeg er i gang med å forandre gamle furumøbler... Til hvite prakteksemplarer - du er en ENORM inspirasjon. TAKK!!
Til mine lesere - som godt kan legge igjen kommentarer, jeg vet jo dere er innom, gå inn på Christines blogg: www.hvitstil.blogspot.com hun er FANTASTISK!!
Vel, jeg må jobbe videre... Bilder kommer!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hei. Så koselig med besøk i bloggen min, og etter en kjapp titt i din så ser det ut som vi har en del ting felles.
Kjempekoselig at du linket, jeg linker deg og - for her kommer jeg til å følge med fremover.
Ha en fortsatt fin dag.

Anonym sa...

Hallaise :)
Det var da koselige ord.. ;)
Marte sir at ho vil være med på besøk på gården neste gang...
Klæmmmmm