onsdag 29. desember 2010

Ut å lufte hodet.


Vi er ute på tur og brenner energi. Det har vært altfor mye innesitting de siste dagene og det merkes på både barn, voksne og hund. Herlig dag, minus 8 grader og nesten skyfritt:)

6 kommentarer:

Unknown sa...

:-D

Muffin sa...

Hei hei! Ja det er bra å få brent opp litt energi, for den som er i besittelse av den slags. Her i byen er det overskyet og mørkt som i en sekk, hunden leker bjørn og sover hele døgnet, utenom når det er foring selvsagt. Ønsker dere en fortsatt fin romjul!!

Fjordheim sa...

Ja unger har godt av å bevege seg litt ute. Eller kanskje det er foreldrene som har godt av at ungene beveger seg ute?? hehe.
Men godt å komme ut en tur er det uannsett. Her er det litt for kaldt syns jeg. Ca -20 er ikke noe behagelig temperatur å gå på tur i.
Håper det snart blir litt mildere.
Ønsker deg ei fortsatt god juleuke :)

SNILLPIKE♥ sa...

Ja, det blir i meste laget med besøk, sitting og spising. Har prøvd å få oss en luftetur hver dag. Men vesla har vært syk hele jula, så det har begrenset seg litt, når det er 12 kalde ute.

Ønsker deg en flott slutt på gamleåret, og lykke til med det nye. Gleder meg til å følge bloggen din, klem ann helen

Hasigamas mamma sa...

Jepp, vet alt om det! Har vært ute og akt igjen i dag, jeg og mannen løp om kapp opp bakkene med ungene på slep på kjelkene... og det flere ganger... var helt pumpa! Men hadde det kjempegøy!!!
Kos dere videre! Og godt nyttår!
klem
Lise

Anonym sa...

Sannelig er det godt å komme seg ut å få frisk luft, spesielt nå i jula som det blir mye innesitting.
Innom for å ønske deg og dine gode ønsker i det nye året som kommer og kommer innom deg i 2011 :)))
Klæm fra me tel d.