tirsdag 19. mai 2009

TOMS Shoes

Hørt om denne velferdsorganisasjonen?
Når du kjøper et par sko,
gir organisasjonen et par til et barn som trenger dem.


Det vil si at du egentlig kjøper to par sko.

Men jaggu er det til et godt formål.


Her er link til hjemmesiden

6 kommentarer:

vintagepaintings sa...

Hei gode Elisabeth,
Ja tenkt et godt formål...skulle vært mange flere av dem. Jeg er også fasinert av sko og digger Camper jeg også! skal til Mallorca i sommer og der er det lagersalg på disse. Håper jeg kommer meg dit en tur...Har et par med høye heler som er av plast og de er bare så behagelige å ha på! Alle skulle hatt behagelige sko! Tenk så viktig det er for resten av kroppen. Vel, nå ble det mye pjatt men det får så være... hi hi - det beg. å bli sent og jeg har så mye utgjort fremdeles... skal ha en liten utstilling i morgen kveld og jobber egentlig med det nå - mannen har tatt barna så jeg burde ikke være på PC men men. Håper alt vel med deg og dine!
Stor klem :)

Fjordheim sa...

Det høres kjempeflott ut. Så visst en finner et par sko en liker kan en jo kjøpe slike. Det er alltid noen som vil trenge et par sko.
Ønsker deg en god kveld :)

Julies sa...

Hei du !
Fint innlegg fra 17 mai . Og så greit å vite hvem ungene er... det nermer seg jo sommeren , vettu - og jeg holder på å lade opp !

Sko, sa du ?! Sko, ja.... Jeg har en hemmelig lidenskap som jeg ikke vil si hva er, men det begynner på s og slutter på o...
Hadde en skikkelig opprydding i skohaugen i høst og kastet en hel sekk, så nå ser det litt magert ut der. Men heldigvis.... innkjøpstoppen gjelder definitivt ikke sko !

Blogger du ikke i finvær, sa du ?! Hm... Det høres vel litt ondskapsfullt ut hvis jeg sier jeg håper du får noen gråværsdager... Hm...

Cathrin sa...

Hei, hei!
Ska se æ plutseli e telbake me skrivinga! Men akkurat nu e hode tomt og humøre labert. E blidd aleina me min lille rakker, sambo fant plutseli ut at han sku fløtte førr sæ sjøl... så sånn e ståa hær i huse...
Men d går sæ tel, må bare vænne mæ tel tanken først og få ting litt på stell. Tusn takk førr koseli kommentar, e bestandi så søt og snill du! :O)
Klæm

liven sa...

heisann!!
dette har jeg ikke hørt om.....så bra tiltak da:o)

ha en fin uke:o)

moa sa...

hei, hallo i nord!!
..aldri hørt om, men du verden for et flott tiltak!! Imponerende!
og skoene var jo søte!
takk for fin info elisabeth!!

moaklem